Muat Turun Fail Torrent Menggunakan IDM

 Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

 

Hai,selamat berkenalan saya penulis baru di OMG! Hackers? Anda boleh panggil saya Hakim. Hari ni saya nak buat tutorial cara dowload torrent guna IDM.

Korang pernah tak download file torrent? Mesti lambat kan? Sebab file torrent bergantung pada seeder dan peers. Jadi macam mana nak download file ne secara direct? Jom kita ikut tutorial ini yang Hakim buat.

Muat turun IDM terlebih dahulu:

Muat Turun (Klik Saya)

Kaedah yang pertama:


1.pergi kat www.zbigz.com

2.upload file torrent atau just copy link dowload torrent ke ruangan yang disediakan

3.pastu tekan dowload


Kaedah yang kedua

1. Download file torrent anda dari mana-mana laman web torrent.

2. Pergi ke http://torcache.net/
- Anda upload file torrent anda kat sini.
- Kemudian dia akan keluar direct link/URL.
- Copy URL yang keluar tadi tu.
Powered by Blogger.