Maaf sila aktifkan javascript.

Rileks Community in ActionSalam kepada semua warga OMG! Hackers?,

Kehadiran saya kali ini ingin menjemput dan mengundang anda semua ke Forum Rileks Community yang baru sahaja dibaikpulih dari kecederaan parah iaitu kerosakan database. Kepada yang telah register pada forum rc yang lama hendaklah register semula kerana database yang lama telah pun pupus ditelan zaman.

Kepada yang masih tidak tahu apakah itu forum rc?

Rileks Community adalah satu forum komuniti yang telah dibawakan oleh Rileks Network (002090305-U). Forum ini membawa pelbagai kelainan yang anda tidak akan alami di komuniti yang lain. Selain itu kami juga menyediakan RcFM Radio, Sedut Software Sampai Lebam SSSL (Software), RC Mafia (Game), dan RC Arcade (Game) dan pelbagai kemudahan lain yang akan dibawa untuk anda. Tujuan kami adalah untuk menyediakan satu komuniti untuk rakyat Malaysia berkumpul dan bersantai bersama rakan-rakan yang lain disamping meningkatkan pengetahuan melalui sistem yang kami sediakan dan yang terbaru forum ini telah bekerjasama dengan Team Hanna.org untuk mendapatkan movie-movie terkini dari blog mereka.

Untuk pengetahuan anda semua forum ini bukan tertumpu kepada IT semata-mata malahan anda juga boleh belajar memasak, mendapat berita terkini dengan pantas, sukan, agama, gambar atau video menarik dan lawak.

Dan yang paling terbaru forum RC yang baru ini mempunyai sistem memudahkan pengguna untuk register/login iaitu hanya dengan menggunakan facebook sahaja anda dapat login ke forum. Jika anda pengguna Android atau Windows 8 anda juga boleh layari Forum RC menggunakan Tapatalk. Inilah antara pembaharuan dari RC yang lama ke RC yang baru.

Ok di sini saya nak sertakan sedikit screenshot untuk anda semua. Sebagai pembuka tirai.......Using Tapatalk


PRODUK-PRODUK DARI RILEKS COMMUNITY
MOVIE SPONSOR BY TEAMHANNAUntuk Register sila ke >> Forum Rileks Community dan Tekan Register atau Register Using Facebook

Radio Rasmi RC >> RcFM
Software >> Sedut Software Sampai Lebam
Movie >> Teamhanna
Jumpa kami di Facebook:-

Group RC
Group SSSL (Request Software)
Group Teamhanna (Request Movie)

Sekian sahaja dari saya. Saya berharap artikel kali ini berguna kepada semua orang.


Jika anda juga pembaca setia OMG! Hackers? Kami juga telah meletakkan RSS Feed Artikel di OMG! Hackers? di Page SSSL. Sila disable pop-up jika anda menggunakan Google Chrome. :-)
 
Sumbangan melalui SMS

Para dermawan juga boleh memberikan sumbangan melalui SMS. Hanya ikuti langkah mudah ini untuk menyumbang:

1. Taip PALESTIN <10 / 5 / 3> (10 / 5/ 3 itu adalah nilai sumbangan yang ingin disumbangkan)
2. Hantar ke 39111

Contoh: PALESTIN 10 dan hantar ke 39111

Mulakan sekarang. Terima kasih atas sumbangan anda semua.
Powered by Blogger.