Tutorial Aktifkan Adobe CS6 Master Collection via Patch

Salam semua... kali nie angelezo nak ajar macam mana nak patch kan segala software adobe cs6 hanya dengan satu klik sahaja.

Seperti yang sebelum2 ini.. ramai orang yang dah ajar tapi tu semua memerlukan banyak kerja untuk dilakukan seperti perlu bukak registry la, cmd la... lepas tu kena ada key untuk aktif kan dulu..dan key tu pun berbeza-beza bagi setiap software cthnya PS lain After FX lain Dreamweaver lain dan begitula seterusnya.

Ok kali nie anda hanya perlu download Adobe CS6 Master Collection di website Adobe
Sebenarnya software yang anda download dari website adobe tu nama dia Adobe Download Assistant. Anda jangan bimbang software nie boleh resume and pause. Maklumla file besar..kadang2 tenet putus kan?

Jika anda sudah ada mana-mana installer adobe cs6..dan ingin mengaktifkannya sahaja maka tidak perlulah anda download software Adobe Download Assistant nie.

Ok da lepas download yang trial punya atau sudah ada install.

Anda boleh la download Adobe CS6 Patch kat sini >> Patch CS6

Cara-caranya mudah sahaja

1st : Run as administrator
2nd : Tekan scan and activation. Seterusnya dia akan scan segala software adobe cs6 yang telah anda install dan automatic tick yang mana dia telah detect software adobe cs6 yang telah anda install dalam pc anda. Contoh seperti gambar di bawah. (Saya hanya install Photoshop dan Flash sahaja)
Lihat gambar di bawah

[Image: pFmru.png]

[Image: UJrdM.png]

3rd : Tekan Activate CS6 Product dan tunggu dia activekan produk-produk cs6 anda. Sehingga keluar pop up "Activation Complete" dan klik OK

[Image: f8Yqz.png]
[Image: fmQKR.png]

4th : Seterusnya tekan "Exit" dan Klik "Yes" untuk reboot

[Image: S0fyN.png]

Akhirnya Adobe CS6 anda telah pun selamat di aktifkan.

Selamat Mencuba.P/S Jika anda melayari OMG! Hackers? dengan Google Chrome sila disablekan dulu pop-up.
Powered by Blogger.