Maaf sila aktifkan javascript.

(Kamus Terbaik) E.Kamus 5.02

[Image: E-Kamus-5.02.08.png]

Salam rakan-rakan sekalian. Kali ini saya datang untuk share satu software best. Iaitu yang diberi nama E- KAMUS....Jika anda lihat di pasaran... software ini mendapat tempat di pasaran di luar sana pada harga RM 40 - 223 saya dapati. Tapi di OMG! Hackers anda semua boleh dapatkannya secara percuma... Ianya amat sesuai kepada semua peringkat umur sama ada kecil hinggalah dewasa.

Ok nak tau dengan lebih terperinci tentang e-kamus nie?


E-KAMUS PRO 5.02 merupakan perisian perkamusan digital yang amat berguna bagi membantu individu menguasai pelbagai ilmu yang kini berkembang pesat dalam era teknologi maklumat. Penjelasan makna sesuatu perkataan boleh didapati kurang dari sesaat melalui fungsi 'Text Capture' yang menggunakan tetikus sepenuhnya di samping kepelbagaian fungsi yang direka khas bagi menjadikan e-kamus sebagai perisian yang amat penting dalam era teknologi maklumat masa kini. Berikut adalah beberapa kelebihan e-kamus apabila digunakan dengan cara yang betul boleh memberi impak yang besar.Kelebihan E-KAMUS PRO 5.02.09

  • Teknologi carian yang mudah, cepat dan tepat berserta keterangan berformat.
  • Text Capture dan xView - Carian tanpa perlu menaip pada kotak carian (Auto word translate). Tetingkap xView berkebolehan membaca keseluruhan ayat dalam bahasa Inggeris.
  • Kamus editor - Alatan bagi membina pelbagai kamus tambahan. Terdapat 17 jenis kamus tambahan yang telah siap dibina menggunakan kamus editor yang boleh dimuatkan ke dalam sistem carian e-kamus.
  • Sistem pengesan kesalahan ejaan bahasa Melayu pada Microsoft Word 2003, 2007 dan 2010. Sistem pengesan kesalahan ejaan bahasa Melayu berfungsi serentak dengan sistem pengesan kesalahan ejaan bahasa Inggeris dalam satu-satu masa.
  • Desktop Translator - Perisian terjemahan penuh English-Melayu dan Melayu-English.
  • Sebutan English - Berfungsi pada semua kamus bahasa Inggeris.

Begitulah serba sedikit penerangan untuk e-kamus. Nak tahu lagi dan lagi dan lagi...sila lah dowload nya di sini.
JIKA ANDA SUKA DENGAN SOFTWARE INI. SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK TERUS MENYOKONG PERKONGSIAN SOFTWARE DARI SAYA DI SINI.


Powered by Blogger.