01 December 2012

RcFM version 2.0 Portable


By on 8:24 AM

[Image: 1JPZd.png] 








Salam semua pengunjung OMG! Hackers?

Kehadiran saya di sini adalah ingin mengumumkan aplikasi RcFM versi yang kedua telah pun dilancarkan semalam. Ok kenapa yg kedua? Sebab dulu dah ada versi pertama. Mesti nak tengok macam mana versi yang pertama? Untuk sesiapa yang belum pernah lihat laBagi sesiapa yang belum tahu apa itu RcFM sila rujuk di sini

Meh saya tunjuk

[Image: 30qfA.png]
Haa amacam? itu lah versi yang pertama.

Ok apa tambahan dan kelebihan versi yang kedua nie?

Untuk versi yang kedua di RcFM apps anda tidak perlu lagi membuka laman web untuk mendengar radio, berchating bersama DJ, dan Request lagu. Kini anda boleh lakukan semua itu hanya di aplikasi ini sahaja. Kan lebih rileks? RClol


Untuk makluman anda juga saya sediakan interface yang boleh diubahsuai dari segi warnanya mengikut kegemaran anda. Dengan hanya tekan butang edit dan ubah la warna sesuka hati anda. RClove

Lagi satu saya nak ingatkan aplikasi ini adalah jenis portable so anda boleh bawa kemana-mana yang anda suka tanpa perlu install di pc anda dan yang paling penting ianya bersih, suci dan murni. (No virus)


Apa syarat yang diperlukan untuk buka aplikasi ini?

Ok memandangkan iainya adalah Radio Online. Maka syarat pertamanya anda hendaklah mempunyai talian internet untuk membukanya.

Untuk mahukan lebih detail sila rujuk di SSSL

Saya tinggalkan anda dengan beberapa screenshot RcFM ver 2 Portable....

Screenshot


Image has been scaled down 14% (800x473). Click this bar to view original image (920x543). Click image to open in new window.
[Image: Ve56X.png]




Image has been scaled down 14% (800x471). Click this bar to view original image (922x542). Click image to open in new window.

[Image: bDNet.png]



Image has been scaled down 13% (800x477). Click this bar to view original image (918x547). Click image to open in new window.

[Image: VMq8A.png]


[Image: W3iPb.png]


Selamat Mencuba.  
Sekian. RCcool

Boleh dapatkannya di sini >> RcFM 2.0 Portable

About Arya Putra a.k.a Dr. Freddy [Admin/Superuser of This Blog]

An enthusiast to the world of the unknown, death metal songs, blogging, motorcycles and have a lot of passion in IT.

0 comments :

Post a Comment