Maaf sila aktifkan javascript.

Sedut Software Sampai Lebam Version 2

Sedut Software Sampai Lebam

Salam OMG! Hackers?

Kepada kawan-kawan semua sama ada yang telah tahu atau yang belum tahu tentang kewujudan satu blog warez di Malaysia iaitu Sedut Software Sampai Lebam yang bekerjasama bersama Rileks Community. Pada dahulunya blog ini hanya bertapak secara kecil-kecilan dan kini telah menjadi sebuah blog yang diminati ramai di seluruh Malaysia.Terima kasih kepada pengunjung-pengunjung SSSL. Di SSSL kami menawarkan software-software yang full version dan sudah di crack antaranya Anti Virus, Utility, Games, Audio dan Video, Graphics, Network Tools dan Aplikasi Android. Untuk pengetahuan anda juga blog ini ditulis dalam Bahasa Inggeris adalah memudahkan tools translate yang disediakan di blog ini dapat mengterjemah bahasa dengan lebih baik berbanding bahasa melayu dan iainya secara tak langsung akan memudahkan pengguna-pengguna dari Arab, India dan lain-lain lagi.

Kini kita kembali kepada topik utama kita iaitu SSSL ver2. Yup SSSL telah bersalin kulit sebanyak 360 degree dan menawarkan tool yang baru serta RcFM portable untuk para pendengar radio online RcFM. Kini interface nya tampak lebih cool dan menarik. Untuk pengetahuan anda juga OMG! Hackers? telah bekerjasama di Rileks Community untuk menyiarkan artikel-artikel di sini ke dalam forum tapi dengan syarat tidak menjejaskan kredibiliti OMG! Hackers? itu sendiri. Maka di sini SSSL telah meletakkan button Support kepada OMG! Hackers? Rileks Community juga bekerjasama dengan Amanz.my untuk mendapatkan info-info gadget terkini di Malaysia.

Di blog ini juga kami menawarkan tempat upload files percuma, upload image percuma dan movie percuma iaitu dengan kerjasama Teamhanna.

Semoga anda semua terhibur dan puas hati dengan servis yang pihak SSSL berikan. Yan mana tidak suka dengan servis kami sila berikan cadangan dan pendapat untuk kami terus memperbaiki servis di masa hadapan. Anda juga boleh tekan button donate untuk support Team Uploader SSSL terus maju kehadapan.

Inilah serba sedikit paparan baru Blog SSSL.
Sila LIKE Page SSSL untuk terus update software, games dan artikel terkini dari OMG! Hackers?
Page Sedut Software Sampai Lebam.

Marilah ramai-ramai serbu SSSL hari ini juga.....


Blog : Sedut Software Sampai Lebam


Sekian terima kasih. Salah dan silap harap diampun dari Pihak SSSL.

Powered by Blogger.