14 December 2012

Tutorial to use CBOX Premium Link Generator


By on 10:28 PM

Salam semua warga OMG! Hackers?

Kehadiran saya kali nie adalah untuk berkongsi dengan anda semua..especially kaki download or kaki sedut or semua kaki la.. hahahaha

Ok kita difahamkan sejak kebelakangan nie link download dari Mediafire (MF) telah berkurangan kerana kekejaman MF tu sendiri. Kepada uploader paham la apa yang saya cuba sampaikan. Dan kini majoriti site-site warez, movie dan sebagainya menggunakan file hosting yang berbentuk jenis premium.

Tak kisah la file hosting apa pun...asalkan bila sebut je premium file hosting or tengok je link tu mesti kita rasa macam fobia arghh oh mai god.... Sebab apa?

Sebab kita nak kena tunggu 30 sec la...lepas tu masuk captcha la.... lepas tu kalau yang pakai IDM kena setting ckit supaya boleh tekan link (force download) kalau tak setting nescaya tak kan dapat download sebab web browser tangkap dulu link tu sebelum IDM... dan peraturan file hosting premium nie diorang hanya benarkan satu ip hanya sekali je download...so kita pun kena la tunggu lagi 30 min, 1 jam dan lama lagi... haha

Kini anda semua tidak perlu risau lagi.... dengan adanya CBOX dari aSe4nL3g4cY iaitu sebuah team yang telah sponsor CBOX tu Sedut Software Sampai Lebam (SSSL) untuk kegunaan orang ramai.

Apa dia CBOX nie?

Ok CBOX nie adalah singkatan dari Chat Box iaitu kotak sembang... Tapi CBOX nie bukan digunakan untuk sembang. CBOX digunakan untuk anda meletakkan link anda di dalam CBOX tu dan kemudian hanya tunggu dalam beberapa saat...admin-admin yang bertugas akan bantu anda dan anda akan dapat satu link yang baru. So gunakanlah link tersebut untuk download. Admin-admin dia bukan dari malaysia sahaja malahan dari turkey, indon, dan vietnam untuk memastikan CBOX nie terus berpenghuni.


Kelebihan CBOX nie?

  • Boleh resume download
  • Speed sama macam pakai akaun premium
  • Mudah digunakan (User friendly)
So macam mana nak guna? Dapatkannya di sini >> Get Premium Link Generator Here


Seterusnya anda follow step-step di video ini :-

Dah selesai.
Akhir kata dari saya selamat mendownload dengan gembira.


P/S Tuan Arya. Saya guna Ashampoo Snap untuk video di atas. Seperti yang tuan Arya minta pada komen di artikel Giveaway Ashampoo. :p


Kredit CBOX to : aSe4nL3g4cY


Jangan lupa bookmark terus link tu. Memang terbaik dari ladang Warez

About Arya Putra a.k.a Dr. Freddy [Admin/Superuser of This Blog]

An enthusiast to the world of the unknown, death metal songs, blogging, motorcycles and have a lot of passion in IT.

0 comments :

Post a Comment