Maaf sila aktifkan javascript.

Koleksi Penyedia Perkhidmatan E-Mel Percuma

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Apa khabar? Harap sihat sejahtera. Hari ini penulis akan kongsikan sebuah koleksi penyedia perkhidmatan e-mel percuma. Jika anda biasa menggunakan penyedia perkhidmatan e-mel seperti GMail,Yahoo Mail dan sebagainya,maka anda tidak boleh melepaskan peluang untuk memiliki e-mel dengan nama domain lain pula.

Jika anda membuat carian pada Google.com.my. Anda akan mendapati beratus-ratus perkhidmatan e-mel disediakan. Ada yang berbayar (fungsi premium),ada yang memberikan pendaftaran secara percuma mahupun ada yang menyediakan versi percubaan. Tapi,hari ini penulis akan kongsikan sebuah koleksi perkhidmatan e-mel percuma untuk anda mencuba sesuatu yang baru dalam kehidupan anda.

Untuk penulisan kali ini,penulis hanya menyenaraikan perkhidmatan e-mel percuma tanpa menyediakan sebarang huraian mengenai laman tersebut. Anda boleh mencubanya dan mungkin anda boleh kongsikan pendapat anda tentang penyedia perkhidmatan e-mel tersebut disini.


Mungkin perkhidmatan e-mel ini tidak anda gunakan sebagai e-mel utama. Mungkin,anda boleh gunakan e-mel yang tersenarai sebagai percubaan untuk sesebuah laman yang memerlukan anda melakukan pendaftaran. Sekiranya anda berpuas hati dengan sesebuah laman itu. Barulah anda mulakan dengan pendaftaran menggunakan e-mel utama anda.

Selamat mencuba. 
Sekian,Assalamualaikum.


Powered by Blogger.