[OMG Giveaway] Tilt Shift Generator

Tilt-Shift generator (main view)
Salam kepada pembaca setia OMG! Hackers?.

Kali nie saya baru dapat satu software BAIK..... Sebab apa saya cakapa BAIK?
Sebab yang pertama kita leh dapat percuma dalam masa yang ditentukan dan akan tamat GIVEAWAY nie selepas tamatnya tempoh masa yang diberi. Kedua sebab kepada yang kaki photographer tu akan lebih paham apa dia Tilt Shift kerana ianya adalah sejenis lens kepada camera yang memang agak mahal kalau nak beli. Saya tak pasti berapa harganya sebab saya bukan seorang photographer.

True photo mosaic maker demonstration

Tapi dengan adanya perisian ini... photo yang anda snap akan dapat diedit supaya hasilnya seperti anda pakai lens Tilt-shift nie... dan ianya pun sangat mesra pengguna dan mudah digunakan... 




Ok bawah nie adalah hasil-hasil daripada perisian ini...
Fokus Size
Bokeh Boost and Type
Fokus Position
 
Bokeh Strength



















 For trial only.

Jika ada problem untuk mendapatkan link sila lihat tutorial ini

This software was available as a giveaway on January 8, 2013, this giveaway is not available any more.

Kepada yang dah berjaya sedut dan install.. Saya ucapkan tahniah. Kepada yang tak dapat tu..jangan sedih-sedih... Nanti ada giveaway software best, saya akan share kat sini.. Yang penting saya harap anda semua rajin-rajin la masuk site nie setiap hari (jika ada kelapangan) untuk update perkara terbaru...

Sekian thx for support!!!


Powered by Blogger.