Maaf sila aktifkan javascript.

Time Stopper: Alternatif RunAsDate (Lebih Mudah)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Apa khabar? Harap sihat sejahtera. Sebelum ini penulis pernah menulis sebuah artikel berkenaan program yang dapat digunakan untuk melepasi masa percubaan sesuat perisian,permainan dan lain-lain. Lihat artikel sebelum ini,RunAsDate: Bekukan Tempoh Percubaan Program.

Ini merupakan alternatif untuk anda yang menggunakan RunAsDate sebelum ini. Menurut penulis Time Stopper lebih mudah untuk dikendalikan. Jadi,semuanya terpulang pada anda untuk menggunakan apa sahaja kemudahan yang disediakan.

Program Time Stopper dibina oleh Dilsoft. Jika RunAsDate dapat dijalankan secara terus tanpa sebarang pemasangan (portable),berbeza pula untuk program Time Stopper. Anda perlu memasang terlebih dahulu dan kemudian baru anda dapat mengendalikan program ini. Time Stopper juga memiliki tampilan yang lebih sempurna berbanding RunAsDate.
2013-01-06 23_36_42-Program Manager

Seperti yang anda lihat pada gambar diatas. Semuanya diterangkan pada program ini. Tapi,cara kerja sedikit berbeza. Jika anda menggunakan RunAsDate anda perlu pilih tarikh sebelum pemasangan perisian. Tapi,jika anda menggunakan Time Stopper,anda perlu pilih tarikh selepas pemasangan. Sebaik-baiknya sehari selepas pemasangan. Tiada apa lagi yang hendak dikata. Selamat mencuba.

klik [disini] untuk memuat turun Time Stopper.

Sekian,Assalamualaikum.
Powered by Blogger.