Maaf sila aktifkan javascript.

Free Hosting dari Hostmyne Network Solution

Hostmyne Network Solutions 

Assalamualaikum kepada warga OMG! Hackers

Image has been scaled down 19% (800x313). Click this bar to view original image (976x381). Click image to open in new window.
[Image: hostmyne.png]

Hadirnya saya kali ini ingin berkongsi juga dengan anda semua satu Hosting yang telah diberikan percuma dari pihak hostmyne KHAS untuk warga Rileks Community (RC) sahaja. Memandangkan OMG! Hackers? juga ada kerjasama bersama-sama dengan RC maka saya membuka juga tawaran ini kepada anda semua.

Baru-baru ini pihak Rileks Community (RC) telah membuat perbincangan dengan pembangun Hostmyne Network Solution untuk mendapatkan kerjasama Hosting percuma untuk warga RC.my yang berhajat untuk menggunakan hosting sendiri.

Mungkin ramai yang tidak tahu ini ada salah satu syarikat hosting yang dibangunkan oleh anak tempatan iaitu saudara Fariz Luqman yang bertapak di alamat http://www.hostmyne.com/

Apa yang menarik tetang pakej percuma ini adalah

  • 500 MB disk space
  • 5,000 MB 6500 MB monthly transfer (quota) *khas untuk warga rc.my
  • Pure cPanel (WHM) 11, and Webmail
  • Fantastico DeLuxe Auto Installer
  • PHP, CGI, Frontpage script
  • File manager, SEO tools, Cloudflare
  • Complete Function Lists
Pada pendapat saya, amat jarang dan hampir tiada penyedia hosting percuma yang menawarkan spefikasi yang hampir serupa dengan perkhimatan hosting yang berbayar. Untuk maklumat lanjut anda boleh melawati url ini http://www.hostmyne.com/freehosting.html banyak lagi yang saya tidak nyatakan disini.

Disamping Hosting percuma, pihak Hostmyne Network Solution juga bersetuju untuk memberikan diskaun sebanyak 20% untuk semua jenis pakej hosting mereka dengan menggunakan :

PROMO CODE : ********** (Sila Dapatkan di dalam RC)

Bagi mendapatkan keistimewaan ini juga pihak mereka meminta warga RC.MY untuk menggunakan EMEL dan USERNAME yang digunakan di RC.MY

Untuk register sebagai warga Rileks Community, sila register >> Rileks Community Registration

Dapatkan >> Promo Code <<

Kredit to Hostmyne

Peringatan jika anda menggunakan web browser Google Chrome sila >>> Allow PopUp <<< Anda terlebih dahulu untuk mengelakkan sebarang masalah.

Terima kasih atas kerjasama anda.

Powered by Blogger.