Maaf sila aktifkan javascript.

Popcorn Time : Aplikasi Streaming Torrent Untuk Android

Kalau anda suka kepada Netflix kerana anda dapat menonton pelbagai rancangan kegemaran anda dengan hanya membayar sejumlah yuran bulanan, anda pasti akan lebih sukakan Popcorn Time. Netflix boleh diakses dari Malaysia, asal saja anda menggunakan VPN atau proksi berasaskan IP Amerika Syarikat (US).

Tetapi Popcorn Time berbeza di sini kerana semua kaum, dan semua negeri/negara dapat mengakses setiap kandungannya, dengan syarat anda mempunyai sambungan internet, pantas, dan tiada had kuota (pastinya!). Kerana apa? Kerana Popcorn Time ialah sebuah aplikasi streaming kandungan torrent (filem) yang membolehkan pengguna menonton filem secara terus tanpa memuat turun ia terlebih dahulu.

Mari kita lihat beberapa paparan skrin aplikasi ini :
Sepertimana yang anda dapat lihat, saya berjaya memainkan video RoboCop 2014 tanpa sebarang masalah. Tak lupa juga Popcorn Time mengambil video dari sumber yang boleh dikatakan 'kukuh', contohnya Yify. Jadi video yang anda mainkan berkualiti tinggi, dan seeders serta peers pula tidak perlu dibimbangkan lagi mengenai jumlahnya.

Aplikasi Popcorn Time untuk Android boleh dimuat turun melalui pautan di bawah:

Klik ---> Popcorn Time


Powered by Blogger.