Maaf sila aktifkan javascript.

WonderFox Video Converter Factory Pro Giveaway

Saya telah dihubungi melalui e-mel oleh pembangun aplikasi/perisian ini beberapa minggu lepas, yang menyatakan hasratnya untuk memberikan perisian WonderFox Video Converter Factory Pro secara percuma melalui kempen giveaway back-to-school.


Kempen pemberian perisian secara percuma ini akan berjalan sehingga 15 September 2014. Jadi apakah perisian tersebut? Saya cuba quote sedikit dari e-mel yang dihantar kepada saya:
WonderFox Video Converter Factory Pro is an all-in-one, fast, reliable and easy-to-use video conversion software. 100 + formats are supported. You can convert 50 videos at ONE time with faster speed than other video converters. 0-Quality-Loss Guaranteed.
Namun untuk pengetahuan anda, versi perisian yang diberikan ini adalah tanpa ada sebarang kemaskini (update), dan juga tiada sebarang bentuk sokongan (support) dari pembangunnya. Jika anda mahukan versi penuh (full version), anda bolehlah berbuat demikian dengan membeli lesennya di alamat URL berikut:

Klik ---> WonderFox Video Converter Giveaway (FREE)

Klik ---> WonderFox Video Converter Pro Full Version

Saya berharap agar anda dapat memanfaatkan sepenuhnya peluang ini. Silakan muat turun dan cuba untuk bereksperimen dengan perisian ini.Powered by Blogger.