Maaf sila aktifkan javascript.

Flockers : Permainan Terbaru Dari Team 17 Kini Terdapat Di Google Play Store

Saya merupakan peminat permainan Worms sejak dari umur belasan tahun lagi. Apabila dunia Android sudah mula menguasai genre permainan, saya tidak teragak-agak untuk mendapatkan kembali Worms ke dalam peranti. Antara watak yang saya minati ialah kambing jadi-jadian yang mampu meletup dengan kuasa super!

Tapi ianya tidak bertahan lama. Setelah sekian tahun kambing menjadi mangsa peperangan antara dua belah pihak cacing, akhirnya ada antara mereka yang menjadi ketua untuk melepaskan diri dari cengkaman.


Begitulah serba-sedikit sinopsis di sebalik permainan terbaru dari Team 17 ini iaitu Flockers.

Dalam permainan ini, anda bertindak mengawal kambing biri-biri yang ingin melepaskan diri dari cacing dan di sepanjang perjalanan keluar itu bakal terdapat pelbagai halangan kejam yang telah dicipta oleh cacing-cacing tersebut.


Dari pisau berpusing (buzz saw), api dan pelbagai bentuk-bentuk binaan yang menyusahkan. Pasti banyak bebiri yang akan meninggal mati disepanjang perjalanan berliku itu, namun anda perlu tabah kerana terdapat 60 level kesemuanya. Akan tetapi jangan bimbang kerana kambing-kambing itu akan mendapat kebolehan-kebolehan baru seperti terbang, melompat ke atas pisau berpusing, dan juga meletupkan diri. Ya, meletupkan diri seperti juga dalam peperangan antara cacing-cacing. Sadis bukan?


Buat masa ini ianya dilancarkan dengan harga promosi iaitu USD1.99 daripada harga asal iaitu USD3.99. Jadi saya sarankan kepada peminat-peminat tegar semua sila dapatkan ia sekarang sementara promosi masih lagi berlangsung.


Muat turun Flockers Google Play Store di sini : Flockers


Powered by Blogger.