Maaf sila aktifkan javascript.

Internet Speed Meter Prime (by AmniX Apps) Review

Saya antara orang terawal yang menjadikan aplikasi Internet Speed Meter (DynamicApps) menjadi viral dek kerana pada waktu itu semua pengguna pakat-pakat gilakan sim internet *cough*ghost*cough*. Jadi disebabkan kuota yang pada waktu itu meluak-luak tanpa dapat ditahan, pengguna memerlukan aplikasi untuk melihat kelajuan internet dan juga berapakah jumlah bandwidth yang telah digunakan.

Seiring berjalannya masa, maka begitulah jua aplikasi-aplikasi yang telah tercipta. Kini aplikasi Internet Speed Meter Prime (oleh AmniX Apps) telah menjadi satu penanda aras baru kepada aplikasi jenis pengukur kelajuan internet pada peranti Android ini.

Dikemaskini dengan spesifikasi Material Design, Internet Speed Meter Prime mempunyai pelbagai lagi ciri selain dari hanya menunjukkan kelajuan internet dan jumlah bandwidth yang telah digunakan.


Lihat ia beraksi! Heheh..


Aplikasi ini juga mempunyai Speed Test terbina dalaman:


Antara tetapan notifikasi:


Sejarah penggunaan bandwidth yang dipaparkan sepanjang 30 hari:


Sejarah penggunaan bandwidth oleh aplikasi:


Lain-lain tetapan:


Paparan masa sebenar kelajuan internet:


Dashboard dalam Bahasa Melayu apa haa? Papan pemuka eh?


Ia beraksi bersama-sama Internet Speed Meter Pro (DynamicApps)


Ehhh senang cerita tak payah cakap banyak. Kalau anda minat, beli terus versi Prime. Hanya RM4.06 sahaja. Kalau anda sudi bergelumang dengan iklan-iklan, maka bolehlah gunakan versi percuma itu ya..

Muat turun di sini : Internet Speed Meter

Beli versi Prime tanpa iklan di sini : Internet Speed Meter Prime

Tunggu apa lagi? Kasi viral la satu kali! Hahaha..


Powered by Blogger.