Maaf sila aktifkan javascript.

Dapatkan Servis Dari Private Internet Access Dengan Hanya 59.95USD

Walaupun saya lebih suka dengan FinchVPN sebab ia satu-satunya servis VPN paling murah yang menawarkan Anti-DPI (nanti saya akan tulis satu artikel lain tentang DPI), tetapi kalau ada servis lain yang menawarkan pakej menarik apalah salahnya kalau saya tolong promosikan.

Nak kata murah tidak juga, sebab bila ditukarkan kepada mata wang Ringgit Malaysia, ianya jadi lebih kurang RM263.33+-. Tetapi sesiapa yang sedang duduk di negara luar khususnya yang menggunakan mata wang Dolar Amerika pastinya akan mengambil peluang ini kerana untuk masa yang terhad, anda boleh dapatkan servis VPN premium selama 2 tahun dari Private Internet Access hanya untuk $59.95, dan sambungan VPN boleh digunakan secara serentak sehingga 5 peranti.

Oh ya, saya ada katakan sebentar tadi yang peluang ini datang dalam masa yang terhad bukan? Ya, ianya akan tamat dalam masa 2 hari sahaja lagi.

Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini, kalau anda yang duduk di US, kerja di sana, dan menggunakan mata wang USD tu, beli je lah servis ni. 2 tahun tu. Kepada yang duduk di Malaysia, marilah kita berhuhu beramai-ramai. Huhuhu..

Klik ---> Private Internet Access VPN: 2-Yr Subscription


Powered by Blogger.