Menelusuri Deep Web / Dark Web : Perlu Ke? Apa Yang Hebat Sangat? Haaa.. Meh Baca Sikit..

Tidak perlu saya nyatakan apa itu Deep Web atau Dark atau The Matrix World.

Sila Google.

Sedikit panduan untuk mereka yang ingin mengetahui mengenai Deep Web:

1. Laman sesawang yang tiada penghujung undang-undang. Anda masuk dan buat onar maka anda akan kena dengan tindakan undang-undang 'mereka', mereka akan cari anda hingga ke lubang cacing (tak semua la sebab dorang tau kita ni cuma picisan budak bengong yang bajet-bajet pro).

2. Tiada la benda yang menarik dalam Deep Web ini, semua perkara yang membuang masa melainkan anda penjenayah, pedofilia, kaki lucah kaki biru kaki kuning kucing musang, orang yang kaya, dan mungkin tiada kerja yang lebih baik.

3. Lebih kurang 3 ribu (kalau tak salah lah, betulkan fakta ini kalau salah) tidak termasuk "ENTER THIS SHIT WITH YOUR OWN ARSE", yakni tempat yang betul-betul membuat anda akan termuntah dan rasa menyesal masuk.


4. Deep Web menggunakan BTC dan USD.

5. Adakah masuk Deep Web berbaloi? Errr.. tak berbaloi, membuang masa anda melainkan anda ada tujuan khusus, ada duit banyak, ada masa terlebih, ada BTC yang tak tau nak guna untuk apa, dan lain sebagainya.

6. Deep Web dipenuhi dengan scammers dan cyberbully.

7. Dikatakan Deep Web dilindungi oleh Homeland Security.


Rujukan : List of law enforcement agencies

Bagaimana caranya untuk memasuki Deep Web?

Gunakan TOR. Pakai Google Dork 'site: .onion'. Ok. Pandai-pandailah bermula dari situ. Macam biasa. Ada akal guna untuk berfikir. Jangan klik sebarangan, jangan buat benda yang bukan-bukan.

- Artikel ini adalah tulisan Ichsu Tanamy dan Muhammad Ridzuan Bin Amirhamzah. Saya cuma 'tambah perisa' sikit-sikit je. Hehe.


Powered by Blogger.