Maaf sila aktifkan javascript.

Tempahan Baju T OMG! Hackers? Dibuka Sekarang!

Assalamualaikum.

Kepada semua pembaca yang saya kasihi dan ingati selalu, dah beberapa tahun blog ini 'dibuka' kepada semua untuk dibaca. Sampai satu masa, saya amat sibuk dan hampir tiada ruang nak mencelah untuk kemas kini entri terbaru. Jadi kalau pada sekurang-kurangnya tiada pun entri baru, saya teringin juga hendak mencetak satu baju t khusus untuk para pembaca sekalian sebagai kenang-kenangan kita semua.

Apapun anda boleh lihat dahulu reka bentuk bagi baju t tersebut melalui gambar di bawah:


Suka untuk saya ingatkan, baju t ini adalah LIMITED EDITION. Maknanya apa? Maknanya ia tidak akan dicetak semula setelah tempahan ditutup! Jika hanya 10 orang yang menempah, maka anda adalah antara 10 orang yang memiliki baju t ini (contohnya lah!). Tapi saya harap biarlah ramai sikit yang tempah, maka ramai lah yang pakai baju ini di merata-rata tempat, dan bererti mudah untuk saya jumpa peminat-peminat OMG! Hackers? di mana-mana. Hehe..

Buat masa ini borang atas talian masih belum ada, tetapi, anda boleh membuat tempahan secara terus melalui saudara Encik Ubuntu di akaun Facebook beliau, di sini : Encik Ubuntu

Harga baju hanyalah semurah RM40 sahaja, dan anda boleh tempah saiz S hinggalah 2XL! Jangan lupa, berikan maklumat lengkap ya! Contohnya nama anda, alamat rumah anda, bukti pembayaran (screenshot/gambar resit), jumlah baju, dan juga saiz baju yang ingin ditempah. Ini amat penting bagi mengelakkan kekeliruan dan kesilapan semasa membuat cetakan.

Tempahan hanya dibuka selama sebulan sahaja dari tarikh hari ini, dan selepas itu tempahan akan ditutup! Jangan menyesal meratapi diri kalau anda terlepas peluang untuk memakai baju t OMG! Hackers? yang super duper ohsem reka bentuknya ini.

Terima kasih dan sepenuhnya kredit diberikan kepada saudara Bukhari Malek dari syarikat Hai Cetak untuk hasil reka bentuk akhir baju t ini. Semoga kita dapat berurusan lagi pada masa yang akan datang.


Powered by Blogger.