Maaf sila aktifkan javascript.

Domain XYZ Percuma Dari Hostinger!

Anda dari Generasi X, yang dambakan satu perubahan?
Anda dari Generasi Y, yang mahukan sesuatu lain dari yang lain?
Atau anda dari Generasi Z, yang... errr.. belum lahir barangkali.


Dari manapun generasi anda, anda pasti akan suka kepada sesuatu yang percuma. Masakan tidak, kenduri kahwin pun kalau boleh kita nak 'tibai' semua asalkan diajak.


Baru-baru ini Hostinger telah melancarkan pemberian domain .xyz secara percuma. Ya, PERCUMA. Saya sendiri pun beli dengan Namecheap, berharga lebih kurang RM5+ setelah ditukarkan kepada Ringgit Malaysia.

Baca juga : Promosi Domain XYZ Kini Hanya USD1!


Apa syaratnya?

Syaratnya anda cuma perlu mendaftar, dan sabar menunggu domain anda diluluskan oleh pihak Hostinger. Itu sahaja. Apa yang penting masukkan maklumat diri anda yang sebenar, jangan tipu-tipu.
Selepas anda membuat akaun anda, anda perlu mengisi butiran yang sah diperlukan untuk pendaftaran domain (nama, alamat, dll). Hanya 1 (satu) domain .xyz yang diberikan untuk setiap orang. Jika domain anda dibatalkan kerana maklumat yang tidak sah, tidak ada peluang kedua untuk mendapatkan domain .xyz percuma.
Tawaran ini sah untuk masa yang terhad. Selepas setahun, anda hanya perlu membayar RM44.50 untuk memperbaharui domain anda. Cukup murah dan berbaloi kerana domain XYZ adalah baru dan kebarangkalian untuk anda mendapatkan nama domain yang anda inginkan adalah tinggi.

Saya telah pun mendapatkan domain omgikan.xyz dan juga archeri.xyz (blog peribadi), cuma domain-domain itu saya beli. Cis. Kalau tahu Hostinger nak beri percuma untuk setahun dah lama saya buat dengan mereka sahaja.

Anda berminat? Sila dapatkan domain percuma anda di sini ya : Domain XYZ Percuma Dengan Hostinger!


Powered by Blogger.