Maaf sila aktifkan javascript.

Kenapa Avast Anti Virus Sangat Terbaik


Avast Anti Virus Percuma Terbaik!

Kenapa saya cakap antivirus avast ini sangat terbaik dan sangat disyorkan! Jangan buang masa anda untuk baca panjang panjang. biar saya ringkaskan kenapa avast adalah antivirus terbaik dan percuma! betul!.

bukharimalek

Pening nak cari antvirus untuk komputer? ya betul tu. saya pun dulu rasa macam apa yang anda rasa, saya nak antivirus yang bagus tapi nak percuma! biasalah tu. jimat! hahaha. Dengan apa yang ditawarkan oleh avast kali ini betul betul buat saya teruja.

kenapa?

Avast antivirus free edition ini menawarkan banyak fungsi yang tidak ditawarkan oleh antivirus percuma yang lain.ciri ciri yang ditawarkan adalah seperti Antivirus,Anti-Spyware, Anti-Rootkit, perlindungan file, email, web, peer-to-peer, script, jaringan, dan banyak lagi.

Screenshot website/blog yang disekat oleh antivirus avast:

baca juga: masalah blog terkana virusPERCUMA 1 TAHUN!

Avast antivirus bukan sahaja memberikan anda perkhidmatan percuma, tapi anda juga mendapat lesen antivirus premium percuma selama satu tahun! serius... tapi dengan syarat anda mendaftar sebagai pengguna avast.

Jangan risau, cara mendaftar sebagai pengguna avast sangat mudah! selepas install perisian avast antivirus ini pada komputer anda, klik pada dashboard avast, dan masukan email anda. untuk pengesahan bukak email anda dan klik link yang diberikan.

pendafaran anda telah berjaya dan nikmati lesen premium percuma selama 1 tahun.

menarikkan?

Powered by Blogger.