Maaf sila aktifkan javascript.

KenaHack Demonstrasi Kaedah Menggodam Laman Innity [Tapi Mereka Tak Buat]

Saya telah dihubungi oleh blogger KenaHack.net atas sebab mereka ingin mempromosikan artikel terbaru mereka. Ternyata artikel tersebut telah ditulis dengan penuh kesungguhan dan komitmen jitu.

Kita sedia maklum KenaHack adalah laman yang sentiasa mengemaskini berita-berita terbaru mengenai laman-laman yang telah digodam. Tak kiralah siapa penggodamnya sama ada dari dalam atau luar negara, KenaHack komited dan istiqomah (fuhhh ayat! Hehe..) dalam menyampaikan berita.

Terbaru, mereka menulis akan kaedah bagaimana seseorang (bahkan newbie) juga boleh menggodam laman Innity, iaitu sebuah laman web pengiklanan untuk blogger-blogger. Saya belum pernah memohon iklan Innity sebab bagi saya mereka ini agak keterlaluan dalam menentukan kelayakan sesebuah blog (KenaHack pun setuju kan?).


Tetapi kepada Admin-Admin Innity, anda tak perlu bimbang. Mereka tidak menggodam laman web anda, meskipun pada hari ini apabila saya cuba membuka laman anda yang ada hanyalah 'kekosongan' sahaja. Hehehe.. tak tahu ya, saya tiada kena mengena.

Apapun buat anda yang berminat, bolehlah lawati laman KenaHack untuk melihat sendiri bagaimana kaedahnya mereka menggodam (demonstrasi) laman Innity:

 Pergi ke sini guys -> https://www.innity.com kenahack dengan bugs SQLi


Powered by Blogger.