[PROMOSI] WonderFox Mother's Day Special

Psssstttt, gais gais. Dengar citer, WonderFox ada buat promosi sempena Hari Ibu gais. WonderFox bekerjasama dengan OMG! Hackers? dengan meriliskan satu software dengan potongan 70% sempena Hari Ibu. Promosi ini valid sampai Jun 30 gais. Jun 30 ?????! Yeah, Jun 30 beb! Perisian tersebut ialah WonderFox DVD Video Converter.

Mesti antara korang yang macam pernah tengok kan perisian tu sebelum ni ? Lagi lagi pembaca tegar OMG! Hackers? sendiri. Aah, WonderFox ada buat giveaway sempena Halloween haritu dengan percuma kepada semua. Tapi, kali ini, WonderFox memberi 70% diskaun kepada semua pembaca OMG! Hackers? sambil mempromosikan blog ini dekat laman WonderFox. Terima kasih WonderFox! Kami terasa sangat berbesar hati atas promosi ini. 



Kalau korang tengok, reviu yang pernah dilakukan atas WonderFox DVD Video Converter ni, korang, mesti akan perasan takda banyak perubahan pun dengan promosi ini kan ? Tapi, sebenarnya, korang silap. Hehe. Update baru kali ini ditambah dengan fungsi Senior Version. Kejap. Senior version ? Kenapa pulak ? Meh nak cite sikit.

Sempena Hari Ibu ni, WonderFox riliskan WonderFox DVD Video Converter dengan Senior Version dengan antaramuka yang sangat sangat sangat mesra pengguna lagi lagi bagi bagi pengguna baru, mahupun pengguna dalam kalangan veteran veteran di luar sana yang ingin membuat video pendek untuk memori atau untuk sebarang event yang mereka kendalikan, ya, perisian ini dengan fungsi Senior Version ini sangat berguna.

Baguskan WonderFox ni ? Macam paham paham je pengguna dalam kalangan veteran kat luar sana susah nak guna dia punya perisian walaupun antaramuka senang, tapi, diorg senangkan lagi. Di bawah ni, disertakan video untuk bagi mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Senior Version ini. Dibawah video tersebut disediakan pautan untuk korang terus ke laman WonderFox untuk membeli perisian tersebut dengan diskaun 70% tersebut. Selamat Hari Ibu buat golongan ibu di luar sana termasuk ibu saya. Uhuk uhuk *lap hingus*.








Powered by Blogger.