WonderFox Crazy Christmas Giveaway


" Jingle bells, jingle bells,
Jingle all the way.
Oh! what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh. "

Ho ho ho! Sedar tak sedar, dah masuk Christmas Eve bagi penganut agama Kristian kan?  Tengah tengah duk blogwalking, tiba tiba ternampak WonderFox buat giveaway sempena Krismas ni. Tapi, giveaway ni terlalu ohsem! TERLALU OHSEM ! Bukan macam selalu phewm~

Tahu kenapa terlalu ohsem gitu ? Sebab WonderFox dan beberapa company iaitu Iobit, FlipHTML5, Epubor, StickyPassword, PowerArchiver, DesktopPaints, DoYourData, ArtenSoft, Engelmann Media GmbH dan PD Particles telah membuat 13 dalam 1 giveaway perisian perisian utiliti yang sangat mantap! Ya! Sangat mantap! Lagi mantap sebab perisian ni semua berkos $824 dan dan diriliskan kepada peminat setia mereka secara mereka! YA! PERCUMA!

Tak sempat nak review satu per satu perisian tersebut, meh sini saya senaraikan perisian perisian tersebut. Korang boleh klik link produk tersebut untuk tengok produk tersebut punya spesifikasi. Hehe. :D by the way, korang boleh pilih perisian mana korang nak download. Akan disertakan juga link download perisian tersebut jugak! 


  1. WonderFox HD Video Converter Pro --- (download)
  2. Epubor Ultimate Converter --- (download)
  3. Iobit Advanced Systemcare 9 Pro --- (download)
  4. Artensoft Tilt Shift Generator --- (download)
  5. WonderFox DVD Ripper Pro --- (download)
  6. Do Your Data Recovery Professional --- (download)
  7. FlipHTML5 Gold 1 Year --- (download)
  8. Project Dogwaffle PD Particles 9 --- (download)
  9. Engelmann Media GmbH CDRWIN9 --- (download)
  10. DesktopPaints Animated Wallpaper Maker --- (download)
  11. WonderFox DVD Video Converter --- (download)
  12. Lamantine Software StickyPassword 1-Year --- (download)
  13. ConeXware PowerArchiver 2015 --- (download)
Fuhhh! Banyak jugak kan ? Kalau korang nak download bundle terus, kat bawah kami sediakan link untuk korang terus download bundle semua ni dalam satu file ? Nak ? Klik je link kat bawah ni, nanti download terus. Kan senang gitu ? Hehe. Haaa, jangan lupa undi OMG! Hackers? dalam Contest Review Lynk 2015 ye, hehe. Korang click je link ni atas tanda support korang kepada kitorang! Klik jangan tak klik kehkeh :v 





Powered by Blogger.