Play Store App Deals : Hanya RM1 untuk Aplikasi Terpilih !

Fuhh, rasa lama benar tak menulis en, dah masuk bulan ke berapa entah. Hehe, Sibuk dengan hal universiti, assignment , tutorial dan lain lain. Okey, baru baru ni ada ternampak promosi dekat Play Store , RM1 UNTUK SETIAP APPS YANG TERPILIH.

Semua mesti macam,  " What the fish ?! RM1 ?!! " Yeah ladies and gentleman, RM1 only. Haha. Menggiurkan en promosi dia ? Huhuhu. Buat pengguna DiGi ataupun Hotlink, korang boleh dapatkan aplikasi ni dengan menggunakan samada DiGi Direct Billing daripada DiGi ataupun Google Direct Billing daripada Hotlink.



Korang tak perlu ragu ragu, yang takda debit card or credit card, korang boleh pakai reload or topup je. Mudah kan ? HAHA, Rileks rileks. Tak perlu kelam kabut pinjam kad kredit mak ayah nak beli apps yang korang dah lama nak beli ni. Dah boleh beli pakai reload je.

Oke, kembali kepada topik asal. Mesti korang ragu ragu en, aplikasi apa yang terpilih tu en ? Aplikasi ni antara yang terkemuka jugak dekat Google Play Store seperti

  1. Nova Launcher Prime 
  2. Photo Lab PRO Photo Editor!
  3. Equalizer + Pro (Music Player)
  4. Poweramp Full Version Unlocker
  5. DMD Panorama Pro
Sebenarnya, banyak lagi apps yang korang boleh jenguk kat Google Play Store tu. Just klik sini, dan korang boleh terus lihat lebih lanjut untuk apps yang korang nak beli. :D

Kat sini disertakan link untuk korang ushar lebih lanjut mengenai DiGi Direct Billing dan Google Direct Billing daripada Hotlink. Click je link yang kitorang letak kat bawah sekali ni, korang boleh baca lebih lanjut siap ada tutorial lagi untuk korang beli apps tu. Mudah gila bhai!

Diingatkan juga, masa untuk promosi ini sangat terhad dan disarankan, bila korang dah target apps apa nak beli je, terus beli tanpa ragu ragu. InsyaALLAH berbaloi. :D
Powered by Blogger.