Maaf sila aktifkan javascript.

TheLan VPN Dilancarkan : Dapatkan Kod Promosi Dengan Diskaun 50%

Amacam gais? Puas dah beraya?

Abam belum puas lagi, tapi disebabkan TheLan VPN dah pun dilancarkan, maka dengan ini abam nak mengumumkan bahawa anda selaku para pengguna tegar versi demo, kini dah boleh melanggan pelan versi Core dan Pro dengan lebih murah menggunakan kod promo di bawah ini!
TH3L4NVPN16
Sebanyak 50% diskaun akan diberikan kepada 300 orang pelanggan pertama yang berjaya menuntut dan menggunakan kod promo ini, jadi silalah jangan tunggu dan berlengah lagi!


Berikut adalah pelan TheLan VPN yang telah diperbaharui:


Buat para pengguna akan demo sebelum ini, anda akan 'dianugerahkan' naik taraf ke akaun TheLanVPN Core manakala pengguna akaun 'belon' pula akan dinaik taraf kepada akaun TheLanVPN Pro secara percuma untuk satu bulan.


Buat sementara waktu ini, hanyak sistem operasi Windows sahaja yang mempunyai klien manakala Android, iOS dan Linux kena menunggu terlebih dahulu. Anda boleh menggunakan config yang disediakan untuk digunakan dengan Network Manager/Terminal pada Linux atau aplikasi OpenVPN pada Android.

Setakat ini, beza antara pakej/pelan Core dan Pro ialah penambahan ciri port forwarding, TheLan DNS, dan juga akaun premium ZbigZ. Amat-amat berbaloi.

Langgan TheLan VPN sekarang! Klik pada banner di bawah!

 TheLan VPN


Powered by Blogger.