Maaf sila aktifkan javascript.

Cerpen Sci-Fi Thriller 'Tetamu Dari Bima Sakti' Oleh Salleh Kausari


Cerpen pertama dari Salleh Kausari yang saya baca bertajuk 'BARAN'. Ianya adalah cerpen thriller paling membuka minda yang pernah saya baca selama hidup ini. Dari situ, saya dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa pada idea-idea beliau. Ianya diluar kotak pemikiran dan adakalanya babak-babak dalam cerpen beliau begitu mendebarkan.

Atas sebab itu, saya ingin bantu beliau untuk mempromosikan antara karya-karya beliau yang menarik untuk dibaca ketika waktu lapang anda. Siapa tahu, dari penulisan beliau akan timbul idea-idea menarik untuk anda pula gunakan dalam kehidupan?

Sedikit sinopsis dari cerpen terbaru beliau iaitu 'Tetamu Dari Bima Sakti' yang bergenre 'Saifai Thriller' (Sci-Fi Thriller):

Airel sedang mencari ilham untuk nomik (novel komik) yang terbaru apabila dia bertemu seorang lelaki bernama Zaidi. Pertemuan itu bukan sekadar pertemuan biasa kerana dia mendapat ilham yang dicari dan rahsia tentang galaksi dan cakerawala.


Jom baca cerpen penuh beliau pada pautan ini : Tetamu Dari Bima Sakti

Sekiranya anda ada 'projek-projek' menarik atau apa-apa soalan ingin diajukan, anda boleh hubungi saudara Salleh Kausari melalui profil FB beliau : Salleh Kausari


Powered by Blogger.