Maaf sila aktifkan javascript.

Strim Video Dari Laman Torrent Dengan WebTorrent Desktop


Kebiasaannya, kalau dulu tabiat saya, saya suka muat turun dengan begitu banyak sekali filem-filem di laman Torrent. Namun tabiat itu menjadi sesuatu yang tidak beberapa 'baik' untuk cakera keras apabila ruang storan mula penuh tetapi filem-filem yang telah dimuat turun boleh dikira jumlah yang telah pun ditonton.

Jadi cari punya cari, terjumpa dengan aplikasi WebTorrent Desktop (Beta), sebuah aplikasi yang membolehkan pengguna untuk strim mana-mana video yang diingini tanpa perlu lagi muat turun dan tempatkan dalam ruangan cakera keras.

Seperti yang dapat anda lihat pada paparan skrin di atas, ia mempunyai paparan antaramuka yang amat ringkas, cukup sekadar pratonton beberapa torrent sebagai alas muka depannya, dan terdapat satu ruangan kecil di bawah khas untuk anda memuat naik fail torrent atau pautan magnet.


Pada paparan ini pula anda lihat saya sedang menguji cuba satu video dan apa yang menarik ialah aplikasi ini turut menyokong fungsi strim bersama dengan sarikata (penting tu beb!).

Selain itu ia juga turut menyokong Chromecast, AirPlay dan DLNA. Ciri terbaik ialah ia dapat digunakan pada multi-platform iaitu pada Windows, Linux dan Mac.

Muat Turun:

WebTorrent Desktop
Klik pada gambar untuk muat turun


Powered by Blogger.