OnePlus Melancarkan OnePlus 3T Hitam Mitam, Edisi Colette


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Bertemu lagi kita dalam artikel mengenai produk OnePlus.
Mesti tertanya-tanya kenapa logo OnePlus ni berwarna biru?
Untuk pengetahuan anda, OnePlus mengeluarkan satu produk baru yang agak edisi terhad. Saya akan terangkan di bawah :)

OnePlus mengumumkan secara rasminya OnePlus 3T versi warna hitam, merupakan edisi khas dan terhad yang dijual di bawah penjenamaan 'OnePlus 3T Colette Edition'. OnePlus telah bekerjasama dengan kedai konsep Perancis 'Colette' untuk menghasilkan OnePlus 3T edisi sempena untuk meraikan ulangtahun butik fesyen tersebut yang ke-20. Hanya 250 unit sahaja dalam pasaran, dan kesemua belakang OnePlus 3T edisi terhad tersebut mempunya logo 'colette' yang terkenal di belakang. Sebab tu logo OnePlus warna biru :)



Tapi sayang, dekat Paris ja, arrrhhh!! 

Untuk dapatkan OnePlus 3T Edisi Terhad ni, hanya terdapat secara eksklusifnya di kedai Colette di Paris. Jualan bermula 21 Mac ini, pada pukul 11 pagi (waktu sana la) dari kedai tersebut dan terdapat 250 unit sahaja (dah bagitau dah kat atas -_-) serta model tersebut dijangka akan habis dijual dengan cepat! OnePlus mengatakan bahawa mereka hanya mengeluarkan edisi ini terhad, jadi rebut peluang untuk mendapatkan peranti edisi terhad.


Ini lokasi kedai tersebut

Ini link bagi alamat tersebut, sesiapa nak pi sana? Colette

OnePlus 3T Edisi Colette merupakan model stor penyimpanan 128GB dan harganya €479 (~$510 dan ~RM2280) dan untuk pembeli yang awal akan dapat sepasang (memang sepasang, mana ada sebelah headphone -_-) OnePlus Bullets (headphone tau, bukan peluru ka apa :P) secara percuma! (ini menarik!)


Jika anda suka telefon pintar anda berwarna hitam, ada banyak duit dan taktau nak buat apa, dan tinggal di Paris atau berkemampuan pergi ke Paris serta nak penjenamaan Colette dekat telefon pintar anda lambang kemewahan dan kekayaan, maka berbaloilah anda membeli OnePlus 3T, Edisi Colette. Bagi yang biasa2, OnePlus 3 or 3T pun sudah memadai, cuma kaya sikit tu sambar lah OnePlus 3T 128GB hahahaha.


* Jika ada sebarang pertanyaan dan nak berkongsi pendapat, komen kat bawah nah? Ja ne :D


Sumber : xda-developers


Belanja sikit gambar OnePlus 3T Edisi Colette :D



Sumber gambar dari AndroidCentral
Powered by Blogger.