Maaf sila aktifkan javascript.

[Deep Web]: Konspirasi Area 51, Eksperimentasi Makhluk Asing, Kapal Angkasa, Dan Manusia


Sesuatu yang mungkin menjadi konspirasi dan rahsia besar kerajaan Amerika Syarikat ialah Area 51, lokasi pengkalan tentera AS yang terletak kira-kira 80 batu dari barat laut Las Vegas.

Apa yang menjadi konspirasi?

Terdapat banyak ura-ura yang mengatakan bahawa lokasi tersebut menjadi tapak kepada eksperimentasi terhadap makhluk asing dan manusia. Terdapat juga dakwaan yang mengatakan akan adanya fasiliti bawah tanah tempat kejuruteraan berbalik terhadap kapal angkasa milik makhluk asing dijalankan.

Antara beberapa fakta yang menyokong dakwaan ini ialah:

1. Area 51 terletak di tengah-tengah padang pasir Nevada, dan penduduk dari kawasan berdekatan telah melaporkan penampakan lampu aneh yang dilihat berlegar-legar di atas bahagian yang didakwa sebagai kem penyelidikan makhluk asing Area 51. Lampu tersebut tidak menyamai mana-mana kapal terbang yang 'berasal dari bumi'.

2. Radar telah mengesan akan objek yang terbang dengan kelajuan supersonik di kawasan tersebut. Kapal terbang tentera udara belum ada lagi kemampuan untuk terbang dengan kelajuan seperti itu.

3. Eksperimentasi makhluk asing, autopsi-autopsi yang telah dirakamkan di dalam Area 51 adalah bukti kukuh bahawa kawasan yang dinafikan kewujudannya oleh kerajaan AS itu mempunyai hubung kait dengan aktiviti-aktiviti berlandaskan ujian terhadap makhluk asing, dan juga manusia.

Anda boleh tonton video di bawah, dikatakan telah 'diperolehi' dari Deep Web, yang mana ia memaparkan ujian-ujian yang telah dijalankan. Sejauh mana kebenarannya, hanya masa yang dapat membuktikan. Mungkin juga, ia hanyalah rekaan dari mereka yang dahagakan perhatian.

Sekiranya ia benar, bererti selama ini kita telah hidup dengan adanya kehadiran makhluk asing, cuma kita sahaja yang tidak dapat membuktikan kewujudannya dengan kudrat sendiri.

Powered by Blogger.